Kees van de Sandestraat 17, 4681 BZ Nieuw-Vossemeer
+31 167 50 60 40
info@timeit.nl

Hardware & Software

Op zoek naar een nieuwe computer, laptop, server, all-in one printer, netwerkinfrastructuur zoals routers, switches of andere randapparatuur?
Dan helpen wij u graag met het uitzoeken van de voor u geschikte machine.

Op gebied van hard- en software kunnen we alle gerenommeerde A-merk computers, laptops, servers of randapparatuur vaak binnen een dag leveren.

Maar naast het leveren van standaard oplossingen hebben we ook onze eigen maatwerk computers, servers of firewalls. Deze worden naar uw behoefte samengesteld uit A-componenten die u ook zult vinden in de andere merken.

Op deze manier kunnen we goede producten leveren die bestaan uit standaard componenten. Mocht zich onverhoopt een storing voordoen, kan het defecte onderdeel vaak snel en makkelijk door onze supportdesk vervangen worden aangezien het standaard is en niet speciaal ontworpen voor een bepaalde kast.

Software:
Alle standaard software die nodig is voor uw bedrijfsvoering kunnen wij voor u leveren en installeren.

Denk hierbij aan advies en levering van alle Microsoft producten zoals Windows licenties, Server licenties voor uw eigen server of in de Cloud, Office (365) licenties. Maar ook voor advies of aankoop van andere programma’s zoals de Adobe serie of freeware kunt u bij ons terecht.

Maar wij gaan verder.
In sommige gevallen wilt u misschien een programma dat precies naar uw wensen is om bepaalde taken te automatiseren en het werken makkelijker te maken. Dit kan zowel een online (CRM) applicatie zijn als een standalone applicatie voor op uw PC of netwerk.

Maatwerk programma’s ontwikkelen wij graag samen naar uw wensen!