Kees van de Sandestraat 17, 4681 BZ Nieuw-Vossemeer
+31 167 50 60 40
info@timeit.nl

ICT Beheer | Automatisering

Onder automatisering verstaan wij het ontwerpen, aanleggen, leveren en onderhouden van het netwerk en randapparatuur. Met netwerkbeheer wordt in principe het beheer van de netwerkinfrastructuur, capaciteit en functionaliteiten van het netwerk bedoeld.

MKB
In de praktijk doet een netwerkbeheerder bij MKB-bedrijven veel meer en zal hij de taken van een systeembeheerder ook op zich nemen.
Denk hierbij aan: gebruikersvragen beantwoorden, het maken van back-ups, rechten en wachtwoorden instellen, het installeren van programma’s en updates, documentatie bijhouden en problemen onderzoeken, oplossen of indien mogelijk voorkomen.

Zoals algemeen bekend, is een goed werkende netwerkinfrastructuur met een hoge beschikbaarheid tegenwoordig essentieel. Daarom is het belangrijk om één netwerk- systeembeheerder te hebben die van het hele systeem op de hoogte is en regelmatig onderhoud pleegt op het netwerk om zo storingen te voorkomen.

Grootbedrijf
Ook voor grotere bedrijven geven wij advies en helpen wij de systeembeheerders met IT vraagstukken of (capaciteits-) problemen.
Zo helpen wij graag bij het  inrichten van de hele netwerkstructuur en het opleveren van het IP plan en de documentatie.
Op deze manier zijn storingen sneller te vinden en ontstaat er een snel en stabiel netwerk.

Monitoring:
Time iT gebruikt monitoring tools om naast periodiek beheer op de servers en werkstations, ook 24/7 kunnen zien of er geen foutmeldingen in de netwerkapparatuur ontstaan die voor problemen kunnen zorgen. Op die manier kunnen we pro-actief netwerkbeheer uitvoeren.
Ook advies over updates of nieuwe Windows versies vallen hieronder.

Al deze taken en meer doen wij graag voor u alsof we onderdeel van uw bedrijf zijn. Uw externe “collega”